Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Λάδι Βιώσας - Live



 Το “Λάδι Βιώσας” _high premium extra virgin olive παράγεται από ελαιώνες στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου Μεσσηνίας.

 Mε καθετοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες και οριζόντια ιεραρχία προβάλει την Τέχνη ως κινητήριο δύναμη ακόμα και στην παραγωγή τροφίμων.Τυποποιείται σε αριθμημένες φιάλες (μία-μία) οι οποίες φέρουν και την υπογραφή του μεγάλου Μεσσήνιου χαράκτη-ζωγράφου Τάκη Κατσουλίδη (η γραμματοσειρά είναι δικής του δημιουργίας)

 Στοχεύει να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό όχι μόνο ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, αλλά ένα προϊόν που εκπροσωπεί μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής.

 Στα πλαίσια της φετινής (2013-2014) ελαιοσυγκομιδής, το Λάδι Βιώσας _high premium extra virgin olive oil επιβεβαιώνει πρωτοποριακά την καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής του!
Με σύμμαχο την τεχνολογία το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου* θα εκπέμπει ζωντανά τη διαδικασία ελαιοσυγκομιδής κατευθείαν από χωράφια της ορεινής Μεσσηνίας. Ο ενδιαφερόμενος συνδεδεμένος στον ιστοχώρο του Λάδι Βιώσας (www.ladibiosas.com) και στην σελίδα "Live Streaming" θα μπορεί να παρακολουθήσει απευθείας την ελαιοσυγκομιδή. Όποιος πλοηγείται στην σελίδα πέραν των ωρών δραστηριότητας, θα έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής προηγούμενων βίντεο της ημέρας. Πρόσβαση θα έχει ο καθένας και φιλόδοξος σκοπός/στόχος της δράσης αυτής είναι η προβολή της ελαιοσυγκομιδής χωρίς εξωραϊσμό και lifestyle αισθητική. Ελπίζουμε με τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του ντοκιμαντέρ να μεταδοθεί, μέχρι και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, μια αληθινή στιγμή από τη διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος διατροφής.

 Είστε έτοιμοι λοιπόν; Κάντε κλικ στη σελίδα : http://ladibiosas.com/?page_id=2200 και "ζήστε" τη διαδικασία ελαιοσυγκομιδής, κατευθείαν από χωράφια της ορεινής Μεσσηνίας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου