Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Κυριακή που αλλού; Στο Μenoo





     Η Κυριακή είναι μια μέρα χαλάρωσης, ιδανική ευκαιρία για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια αλλά και με φίλους και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που ακολουθεί.  Από δω και πέρα η Κυριακή αποκτά άλλη γεύση και άλλο. άρωμα.




  Η πρόταση έρχεται από το Μenoo. Mας προσφέρει ένα brunch που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δεν είναι πρωινό δεν είναι μεσημεριανό. Είναι κάτι πολύ παραπάνω και από τα δύο.



  Ξεφυλλίστε τις Κυριακάτικες εφημερίδες σας απολαμβάνοντας έναν δυνατό αρωματικό καφέ ή ένα βιολογικό τσάι ginger Lemon.Απολαύστε με την οικογένειά σας καi τους φίλους σας ζεστά κρουασάν, φρεσκοψημένο ψωμί, χειροποίητες μαρμελάδες και κρητικό θυμαρίσιο μέλι σε ένα τραπέζι πρωινού που θα σας κάνει να αισθανθείτε "σαν το σπίτι σας".. Γευτείτε βιολογικά αυγά επιλέγοντας καγιανά, μάτια, ομελέτα, scrambled ή Benedict και συνοδεύσετε τα με ένα φρεσκοστυμμένο βιολογικό χυμό.
Δοκιμάστε ιδιαίτερα αλλαντικά και Ελληνικά τυριά και χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία ενός ποτηριού Prosecco που θα σας προσφέρουν με χαρά οι διακριτικά ευγενείς άνθρωποι του Μenoo.




 Στο menoo υιοθετούν δυναμικά στα πιάτα τους την κυριαρχία της σπιτικής κουζίνας,
με φροντίδα και ποιοτικά υλικά και μας καλούν να να απολαύσουμε ένα μοναδικό κυριακά-
τικο brunch.



  Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση, είναι ότι φεύγοντας μπορούμε να πάρουμε μαζί μας εξαιρετικές λιχουδιές για το σπίτι καθώς στα ράφια του Menoo, θα βρούμε πολλά και πολύ ποιοτικά προϊόντα Ελλήνων και όχι μόνο παραγωγών.

    Η Κυριακή απέκτησε χρώμα και γεύση. Εμείς; θα μείνουμε σπίτι;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου